Специјалније информације
Дежурна лекарска служба
Зубари/Зубарке
Службени лекар/лекарка
Види и
Болесна деца
Лекови
Медицинска нега бескућника
Правно заступништво за пацијенте
Хитна помоћ
Хомеопатија
Одговоран за ову страницу:
Фонд социјални Беч
E-Mail: sozialinfo@fsw.at